News Flash:

SOCANT! Turist gasit cu gatul taiat intr-o pensiune

25 Octombrie 2016
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Barbatul injunghiat cu o sticla intr-o pensiune din Timisoara, intr-un scandal sangeros, este in continuare in stare grava. El a ajuns la spital mai mult mort decat viu. Agresorul, un coleg de-al lui de munca, a fost retinut, iar magistratii decid astazi daca il aresteaza.

Incident grav, in noaptea de duminica spre luni, intr-o pensiune aflata la intersectia bulevardelor Liviu Rebreanu si Constantin Brancoveanu din Timisoara. Un barbat de 36 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce un amic de-al sau l-a injunghiat cu un ciob de sticla in gat.

Cei doi faceau parte dintr-o echipa de muncitori cazati in pensiune, povestesc politistii. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, barbatii au inceput sa se certe. Potrivit tion.ro, agresorul, in varsta de 31 de ani, a pus mana pe o sticla sparta si l-a taiat in zona gatului pe colegul sau. Un echipaj de ambulanta l-a preluat de urgenta pe ranit si l-a transportat la spital. Medicii au stabilit ca viata victimei a fost pusa in pericol, iar politistii au intrat si ei imediat pe fir.

Barbatul de 31 de ani a fost retinut sub acuzatia de tentativa de omor, iar luni a fost dus la Parchet la audieri. Cel mai probabil el urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

barbatul injunghiat timisoara rebreanu constantin brancoveanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005534 (s)