News Flash:

Scheau, Boghicevici si Falca - pe listele de candidaţi ai PNL la alegerile parlamentare, in Arad

24 Octombrie 2016
2224 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe falca
Colegiul Director al PNL Arad a votat listele de candidati ai organizatiei judetene pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul consilier local Glad Varga, deputatul Eusebiu Pistru, vicepresedintele Consiliului Judetean, Claudia Boghicevici, dar si primarul municipiului, Gheorghe Falca. 
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Departamentul de Comunicare al organizatiei judetene, primul loc al listei pentru Camera Deputatilor a revenit fostului consilier local Glad Varga, care este urmat de deputatul Eusebiu Pistru. Pe locul al treilea al listei se afla vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Claudia Boghicevici, fost deputat si fost ministru al Muncii, pe locul al patrulea, cel de al doilea vicepresedinte al CJ, Sergiu Bilcea, iar pozitia a cincea i-a revenit lui Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad. 
Urmatoarele locuri pe lista sunt ocupate de Lazar Faur, consilierul local Bogdan Boca, Sebastian Popescu si George Demian. 
Pe primul loc al listei de candidati ai PNL Arad pentru Senat se afla actualul senator Ioan Cristina, care este urmat de deputatul Ioan Scheau, de consilierii judeteni Simona Stan si Corina Crisan si de Cristian Salasan.
"Partidul National Liberal propune aradenilor drept candidati, atat la Camera Deputatilor cat si la Senatul Romaniei, oameni noi, tineri, cu experienta profesionala in diverse domenii de activitate, persoane care vin din societatea civila, cadre medicale, dar si politicieni care au contribuit semnificativ la dezvoltarea judetului Arad", a declarat Gheorghe Falca. 
La randul sau, Iustin Cionca, seful campaniei electorale a PNL Arad, a sustinut ca este o reusita a dreptei aradene faptul ca persoane din afara sferei politice au decis sa se implice activ in prima linie. 
"Ne asteapta o lupta grea, insa ma simt increzator stiind ca avem o echipa puternica de oameni valorosi care fac cinste Aradului. Aceasta lista nu trebuie vazuta doar ca o insiruire de nume pentru Parlament, dar si ca cea mai potrivita echipa pentru guvernarea Romaniei", a adaugat Iustin Cionca. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008445 (s)