News Flash:

SOCANT! Femeie ucisa cu o ranga metalica in Covasna! Ucigasul este la a doua crima

24 Octombrie 2016
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
crima coafor iasi2
Un barbat din judetul Covasna a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a ucis o femeie din localitatea Lemnia, acesta mai avand la activ o condamnare pentru crima. 
Potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de le langa Tribunalul Covasna, remis luni AGERPRES, femeia, in varsta de 40 de ani, a fost omorata in dupa-amiaza zilei de 19 octombrie a.c. la locuinta ei, fiind lovita cu o ranga metalica. 
'Inculpatul o cunostea pe victima, oferind de mai multe ori acesteia si concubinului ei ajutor materializat in diferite produse alimentare si nealimentare si uneori in sume de bani acordate victimei. Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Demeter Attila a exercitat acte de violenta grave si repetate asupra victimei, folosind o bara metalica. Loviturile, aplicate in zona capului, au cauzat victimei leziuni grave care au condus la deces, aceasta fiind gasita decedata de concubinul sau, in jurul orelor 17.00, cand acesta a revenit impreuna cu copilul lor minor, la domiciliul comun', se arata in comunicatul de presa. 
Cercetarile au reliefat ca in anul 2004 inculpatul a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru savarsirea altei infractiuni de omor, fiind eliberat conditionat in 2014. 
'Procurii Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna au dispus la data de 21 octombrie a.c. punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Demeter Attila sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat cu retinerea starii de recidiva, fata de inculpat fiind incidenta agravanta constand in savarsirea faptei de catre o persoana care a mai comis anterior un omor (...) Inculpatul a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventiva, care a fost admisa, fiind emis mandatul de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile', se mai mentioneaza in comunicat. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004653 (s)