News Flash:

Secretarul general PSD acuza Guvernul Ciolos pentru violentele de la marsul unionistilor

23 Octombrie 2016
998 Vizualizari | 0 Comentarii
codrin stefaNESCU
Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu are o teorie proprie despre evenimentele de sambata din Capitala din timpul marsului pentru unirea Basarabiei cu Romania. Prezent la un post de televiziune, Codrin Stefanescu a sustinut ca actiunea jandarmilorimpotriva „unionistilor”, care au protestat sambata in Bucuresti, reprezinta de fapt un „semnal de forta” al Guvernului Ciolos prin care ar anunta ca nu intentioneaza sa plece de la Palatul Victoria.

”Am fost acolo si am vazut cu ochii mei: oamenii cu steaguri tricolore, care manifestau pentru Unire, au fost blocati de jandarmi, erau impinsicatre tarcuri, sa nu se poata intoarce pe Calea Victoriei. I-au batut fara mila, s-a actionat in forta. Nu a fost intamplator, nu e o greseala.
Reactia a fost cu atat mai stridenta cu cat penelistii nu au reusit sa adune oameni la mitingul pro-Ciolos, au trebuit sa amane manifestarea. Ca urmare, s-a actionat la ordin, ca sa se transmita un mesaj in toata tara. Guvernul vrea sa controleze strada. Daca sunt tineri frumosi care ies pentru a ataca Opozitia, ii lasa, ei au voie. Daca sunt proteste, fie sindicale, fie politice, anti-Putere, ii bate de le sar capacele si le da amenzi uriase. Mesajul e limpede: gata cu democratia! Politia va fi militarizata, jandarmii au ordin sa traga, daca este cazul, pentru a-i apara pe tehnocrati.

codrin stefanescu actiunea jandarmilor impinsi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006679 (s)