News Flash:

Accident grav in Timisoara! Patru persoane au fost ranite, intre care si un copil

25 Octombrie 2016
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
accident costeiu
Accident de circulatie, luni dupa-masa, la intersectia strazii Barzava cu Calea Bogdanestilor. Trei adulti si un copil au ajuns la spital dupa ce un sofer nu a acordat prioritate cand a intrat in intersectie.
Accidentul s-a produs din cauza unui tanar de 24 de ani care circula pe strada Barzava la volanul unei autoutilitare Dacia. Ajuns la intersectia cu Calea Bogdanestilor, acesta nu a oprit in dreptul semnului de cedeaza trecerea si a patruns in intersectie. A intrat, in prima faza, intr-un autoturism Mercedes care circula din stanga sa, iar apoi a lovit un autoturism Matiz al carui sofer circula si el regulamentar pe Calea Bogdanestilor, din sensul opus Mercedesului. Impactul a fost puternic si toate cele trei autoturisme au fost avariate serios, scrie tion.ro.
Doua persoane, pasagere in Mercedes, au fost ranite si au fost transportate la spital. De asemenea, soferul Matiz-ului, un barbat in varsta de 61 de ani, dar si o fetita in varsta de 10 ani tot in acelasi autoturism au fost si ei raniti si transportati la spital.
Politistii de la Rutiera au deschis acum o ancheta pentru a stabili exact care au fost conditiile in care s-a produs accidentul de circulatie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005098 (s)