News Flash:

Nidora – un produs inedit pentru slabire

8 Septembrie 2018
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
nidora mare

Slabirea este un proces destul de greu si anevoios. Daca multi au impresia ca e de ajuns sa tii o dieta 1-2 luni si gata nu mai ai probleme cu silueta se inseala amarnic. A arata mereu bine presupune o munca continua si aici ma refer ca in viata ta trebuie sa fie mereu un regim alimentar sanatos si fara restrictii, iar daca poti face si putina miscare asa de bun simt este perfect. In teorie este usor de spun, dar tot timpul ne omoara practica.

Ce ar trebui sa faca persoanele obeze sau cele cu pofte excesive de mancare? Este clar ca ele nu se pot tine nici macar de o dieta simpla. Daca ar reusi sa se abtina de la a consuma portii enorme si dese de mancare ar mai avea o sansa de slabit, dar pentru asta trebuie sa-ti controlezi pofta excesiva de a manca.

Cum poti face asta? Daca esti hotarat sa slabesti si sa te tii de acest proces fara trisari, cel mai potrivit produs pentru tine poate fi Nidora. Stiu, stiu, poate te-ai saturat de atatea suplimente pentru slabit, dar luati aminte ca acesta este cu totul deosebit. Daca v-ati obisnuit cu produse dietetice pe baza de ceaiuri, picaturi si shake-uri pe care trebuie sa le beti in anumite intervale, iata ca produsul descoperit de mine este pe baza de praf.

De la 100 de kg, la o silueta de manechin. Cu ce dieta a slabit Majda Aboulumosha

Acest praf se presara peste orice mancare ai consuma, iar dupa cateva minute pofta enorma de mancare se va potoli. Functioneaza pe principiul ca nu te abtii de la mancare, nu faci nici efort pana sa cazi lat, dar pentru simplul fapt ca-ti tempereaza poftele si mananci mereu mai putin la fiecare masa, cu siguranta te ajuta sa slabesti. Producatorii promit ca vei slabi intr-o luna in jur de 8 kilograme, asta insemnand ca saptamanal poti da jos cate 2 kilograme. Slabirea ar fi una rapida si sanatoasa, intrucat praful este din ingrediente naturale 100%, care nu au ce efecte secundare sa dea. Parca slabirea nu a fost niciodata mai usoara, asa este?

Ce ingrediente stau la baza prafului de slabit Nidora? Chiar aduc ele beneficii?
Am studiat cu atentie ingredientele pentru ca reprezinta cel mai important aspect in alegerea oricarui produs si am vazut ca au fost testate clinic si ca nu dau efecte secundare. Nu doar ca asta spun producatorii, ci asta am dedus din parerile celor care au testat produsul. In plus, ingredientele sunt aprobate de catre Administratia pentru Alimente si Medicamente (FDA) si Autoritatea Europeana pentru Securitatea Alimentelor (EFSA).

Sa vedem si care sunt aceste ingrediente minunate:
Maltodextrina fara gluten - este derivata din porumb, grau sau cartofi, in general; in acest caz este obtinuta din porumb fara gluten; secretul este ca datorita gustului dulce, dar cu mai putine calorii decat zaharul inhiba pofta de mancare excesiva
Fosfat tricalciu - este o sare minerala cu continut ridicat de calciu si fosfor, care se gaseste in mod natural si in laptele de vaca; ajuta organismul sa stocheze corespunzator energia si sa o transforme
Silica - se gaseste in frunzele verzi ale legumelor, in ceapa, orez, orz si impiedica retentia de apa din organism
Lecitina din soia - scade nivelul colesterolului si normalizeaza cantitatea de zahar din sange.

Un medic celebru a slabit 100 de kg in 8 luni. Iata cum poti reusi si tu aceasta incredibila performanta

Este de inteles ca aceste ingrediente aduc si niste beneficii importante pentru procesul de slabire si anume:
Reduci pofta excesiva de mancare in mod natural
Vei manca mai putin
Vei simti satietate

Vei arde caloriile de 3 ori mai repede
Nu va trebui sa te abtii de la mancare
Iti intaresti sanatatea

 


slabirea restrictii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005320 (s)