News Flash:

Eugen Teodorovici dupa consultarea de la Cotroceni la care Iohannis a trimis consilierii: Singurul interes, fata de bugetele membrilor in CSAT

6 Septembrie 2018
945 Vizualizari | 0 Comentarii
eugen teodorovici2 1

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a confirmat ca, la intalnirea de la Cotroceni de joi, s-a discutat despre rectificarea bugetara, desi credea ca aceasta intalnire nu mai are obiect, din moment ce rectificarea a fost adoptata, miercuri, de Guvern.
Joi, la ora 11:30, Teodorovici si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-au intalnit, la Palatul Cotroceni, cu un consilier pe justitie al presedintelui Klaus Iohannis si cu unul pe economie. Intalnirea era programata intre premierul Viorica Dancila si presedinte, dar premierul este in vizita oficiala in Spania, iar Iohannis a decis sa nu mai participe la intalnire.

„Azi la intalnire, banuiam ca poate fi o alta actiune de acest tip. Ma gandeam ca a ramas fara obiect intalnirea, pentru ca rectficarea bugetara a fost adoptata de Guvern. Intr-adevar, singurul interes manifestat a fost fata de bugetele membrelor in CSAT. Intrebarea noastra a venit imediat: «In ce calitate discutam un astfel de subiect?», dansii nefiind membri ai CSAT. Mai mult, am mentionat foarte clar ca acest subiect s-a discutat in sedinta CSAT, sedinta la care au confirmat cu totii ca a fost un dialog prealabil rectificarii, cu doamna prim-ministru si cu ministrul de Finante, pe rectificare, si, mai mult discutia s-a incheiat pentru ca nu-si mai avea rostul. Eu am sesizat o asumare din partea mea ca ministrul de finante ca acele bugete asigura pana la sfarsitul acelui an acele activitati”, a spus Teodorovici, intr-o interventie telefonica, la Antena 3.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007228 (s)