News Flash:

Lucruri pe care nutritionistii nu ti le spun direct despre slabit

29 Iulie 2018
799 Vizualizari | 0 Comentarii
Cele mai periculoase diete de slabit 660x330

Chiar daca esti familiarizata cu ceea ce inseamna pierderea in greutate – renuntarea la fast-food, mersul la sala – lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par a fi. De aceea, este indicat ca primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a obtine rezultate, este sa consulti un nutritionist.

Dar sa fim sincere: sa te conformezi prea mult unui nou stil de viata poate fi destul de descurajator. De aceea iti dezvaluim cateva dintre secretele nutritionistilor, lucruri care iti pot fi de real ajutor.

Pierderea kilogramelor in plus trebuie sa fie o prioritate

Cand discuti cu un nutritionist si iti gasesti scuze precum „nu am avut timp”, „nu eram pregatita sa tin o dieta”, poti realiza cum tot jurnalul tau de slabit s-a dus. Daca nu iti faci timp sa reflectezi asupra situatiei tale curente legate de obiceiurile alimentare si sa completezi formularele obligatorii pentru o pre-sesiune cu nutritionistul si sa tii o dieta timp de 3 zile, pur si simplu nu vei avea timp sa urmezi un plan de nutritie sanatos. Daca nu vei incepe sa faci o prioritate din a manca sanatos, nu vei pierde deloc in greutate.

Metoda inedita de slabire rapida

Un nutritionist iti poate spune daca chiar vrei sa faci o schimbare

Nutritionistul tau va fi fericit sa iti recomande sa iti modifici alimentatia si sa iti interzica mancarea nesanatoasa. Dar toate acestea nu vor avea niciun efect daca nu esti pregatita sa faci schimbari. Cei care sunt motivati vor avea sanse de reusita mult mai mari in ceea ce priveste schimbarea comportamentului.

Exercitiile reprezinta doar o mica parte din procesul de pierdere in greutate

Este important sa stim diferenta intre conformatia corpului (locul unde se afla grasimea) si kilogramele. Trebuie sa te concentrezi nu numai pe pierderea in greutate, ci si pe portiunile corpului cu probleme si sa faci exercitii. Daca vrei sa faci o schimbare, schimba-ti dieta si nu uita de sport.

Un nutritionist stie cand „trisezi”

Daca ai un jurnal dat de catre un nutritionist, in care iti spune cand sa mananci si in ce cantitati- fructe si legume cat mai multe, iar tu nu il respecti in totalitate, isi vor da seama. Asta inseamna in primul rand ca nu esti sincera cu tine, ceea ce nu te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit planul.

Suplimentele nu te vor ajuta sa pierzi in greutate

Cand vine vorba de a „tine” o dieta cu pastile, suplimente de vitamina C, sau diferite shake-uri ca sa poti accelera procesul, ele nu iti vor garanta rezultatele pe care le doresti. In loc sa te concentrezi pe slabit, trebuie sa incepi sa mananci alimente care contin nutrienti naturali- si nu pastile.

Numarul kilogramelor nu conteaza

Ceea ce conteaza este ca tu sa ai un stil de viata sanatos- sa consumi alimente sanatoase, sa faci mai multa miscare si asa vei incepe sa te simti mult mai bine.

Este dificil sa pierzi kilogramele in plus

Cele mai multe persoane nu stiu exact la ce sa astepte cand vine vorba de pierderea in greutate. Inainte de a incepe un program de slabit, trebuie sa iei in considerare faptul ca ai nevoie de foarte multa dedicare si suport pentru ceea ce ti-ai propus. Cateodata barierele emotionale si psihologice ar trebui antrenate primele. Ca sa pierzi in greutate si sa iti mentii traseul, schimbarea care te face nefericit acum te va face sa simti mult mai bine pe viitor.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005045 (s)