News Flash:

Riscurile interventiilor estetice asupra corpului

27 Iulie 2018
798 Vizualizari | 0 Comentarii
operatie estetica

In timpurile in care traim, operatiile estetice devin din ce in ce mai obisnuite si mai banale. Dar te-ai intrebat vreodata care sunt riscurile interventiilor estetice asupra corpului?

Riscurile interventiilor estetice asupra corpului

Cred ca fiecare dintre noi cunoastem pe cineva care si-a facut o interventie de ordin estetic asupra unei parti ale corpului, fie ea cat de mica. Buze, ten, sani… nimic nu scapa de „imbunatatiri”. Nu, nu este absolut nici o problema sa iti doresti sa te infrumusetezi cu ajutorul interventiilor estetice, dar inainte sa faci asta ar trebui sa te documentezi temeinic. Iata care sunt riscurile interventiilor estetice asupra corpului.

Cicatrici

Atunci cand apelezi la o interventie de ordin estetic, cu siguranta specialistul care se va ocupa de acest lucru va avea grija ca, la final, sa nu te confrunti cu problema cicatricilor. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca exista o posibilitate ca acestea sa apara, indiferent de eforturile pe care medicul le-a facut. Totul depinde de felul in care se vindeca pielea ta si nimeni nu are cum sa prevada acest lucru. 

Trebuie sa tii cont de sistemul imunitar

Atunci cand iti doresti sa te supui unei interventii chirurgicale de ordin estetic, ar trebui sa ai o stare generala buna de sanatate. Daca nu te simti tocmai bine si daca nu este totul in regula s-ar putea sa te confrunti cu complicatii. Acestea sunt rare, dar trebuie sa stii despre riscul aparitiei lor.

Infectii

In zilele noastre, datorita antibioticelor, riscul de a dezvolta o infectie din cauza interventiei estetice este de aproximativ 1%. Cu toate acestea, unele persoane sunt mai predispuse decat altele la a dezvolta infectii. Daca aceasta apare, este de asteptat ca ea sa fie una foarte grava. Persoanele care fumeaza, consuma steroizi sau sufera de boli cardiovasculare au un risc si mai mare de a dezvolta infectii.

Riscul de a nu fi multumita de rezultat

Trebuie sa stii ca exista si acest risc si nu este deloc unul scazut. Ceva poate sa nu mearga bine si sa te trezesti (la propriu!) dupa operatie ca nu iti place deloc rezultatul. In acest caz, ai doua variante: fie alegi sa traiesti cu imperfectiunea, fie alegi sa faci inca o operatie. Rezultatele pot fi insa si mai grave decat neplacute din punct de vedere estetic. Din cauza operatiilor care nu au succes te poti alege cu durere, tesuturi afectate ireparabil sau nervi paralizati.


sistemul imunitar infectii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007490 (s)