News Flash:

De ce sa tii cura cu ghimbir si miere

29 Iulie 2018
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
ghimbir si miere

Prin amestecarea celor doua ingrediente se obtine o pasta cu multiple beneficii pentru corp. Ca sa-ti fie mai usor poti sa razuiesti un borcan de ghimbir pe care sa-l amesteci cu o lingurita de miere de albine si putina zeama de lamaie ca sa-l ai la indemana in frigider. Poti sa-l consumi ca atare sau sa faci o infuzie pe care sa o bei zilnic. 

Cura cu ghimbir si miere. La ce te ajuta?

1. Are grija de ficatul tau

Un studiu aparut in 2012 in publicatia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arata ca ghimbirul cu miere are un efect benefic asupra ficatului, ajutand la buna lui functionare.

Metoda inedita de slabire rapida

2. Curata sinusurile

Daca ai nasul mereu infundat, ghimbirul cu miere poate sa faca minuni pentru tine. Datorita unui compus care se regaseste in compozitia lui, ghimbirul curata caile nazale si te ajuta sa respiri usor. Iar mierea de albine are efect antibacterian, fiind de folos in raceli.

3. Impiedica depunerea colesterolului pe artere

Atunci cand este consumat zilnic, ghimbirul amestecat cu miere are un efect spectaculos asupra grasimilor din corp. El impiedica formarea depozitelor de colesterol, protejand inima de boli grave. Iar atunci cand este consumat in combinatie de ceapa si usturoiul, efectul protector asupra inimii este unul mult mai puternic.

4. Curata sistemul limfatic

Sistemul limfatic are o importanta cruciala pentru sanatatea noastra. Cand este plin de toxine, riscul de a dezvolta reactii inflamatorii si tumori este unul foarte ridicat. Un consum regulat de ghimbir amestecat cu miere curata sistemul limfatic, prevenind astfel aparitia diverselor infectii in corp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004878 (s)