News Flash:

Dosare penale dupa ce trei copii s-au ranit in instalatiile unui parc de distractii din Giurgiu

15 August 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
parc distractii tei bucuresti
Politistii din Giurgiu au deschis doua dosare penale dupa ce in ultimele zile trei copii s-au ranit in instalatiile unui parc de distractii deschis in incinta unui targ organizat de Sfanta Maria in municipiul Giurgiu. Doi adolescenti au fost raniti dupa ce o banca rotativa s-a rupt, iar cea de a treia victima s-a accidentat dupa ce coarda unui bungee jumping s-a rupt.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, Constantin Vasilache, politistii fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa in doua dosare penale deschise dupa ce trei minori - doi adolescenti si o fetita de 6 ani - s-au accidentat in timp ce se dadeau in instalatiile dintr-un parc de distractii deschis in targul din municipiul Giurgiu.
Primul incident a avut loc vineri seara, cand o banca rotativa s-a rupt, iar doi adolescenti aflati pe ea au cazut si s-au ranit. Doua zile mai tarziu, o fetita de 6 ani a suferit o contuzie la picior dupa ce una dintre cele doua corzi ale instalatiei bungee jumping in care se afla a cedat.
In urma incidentelor, au fost anuntati si inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Giurgiu, precum si comisarii de la Protectia Consumatorului.
Targul din municipiul Giurgiu nu este unul permanent, functionand doar in preajma sarbatorii de Sfanta Maria. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006640 (s)