News Flash:

VIDEO SOCANT! Un nou scandal cu politisti in trafic: Medicul Adrian Cristescu a fost tarat pe strada!

14 August 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
cristescu
Un incident a avut loc in Bucuresti, in noaptea de duminica spre luni, fiind implicati mai multi politisti si un medic. In imaginile postate pe Facebook se vede cum doctorul este tarat pe strada pentru ca ar fi refuzat sa se legitimeze si sa ii urmeze pe politisti.
Imaginile au fost surprinse de un martor care a asistat la toata scena. Protagonistul este Adrian Mihai Cristescu, seful unei sectii de Obstetrica Ginecologie a Spitalului Paianit Sarbu. Doctorul si sotia sa ar fi fost opriti de politie dupa ce au parasit un restaurant din Bucuresti, Adrian Cristescu fiind, cel mai probabil, in stare de ebrietate. La volan ar fi fost sotia medicului, potrivit spuselor femeii.
"Suntem oameni respectabili, suntem medici, e ziua lui, ne-au vazut ca am iesit din restaurant si eu conduc. Am iesit zero la test si l-au tarat pe jos si i-au luat telefonul in masina. Sotul meu le-a cerut sa se legitimeze", i-a explicat femeia celui care filma.
In filmare este suprinsa o discutie aprinsa intre politisti, medic si sotia sa. Doctorul le spune politistilor ca nu il pot atinge, in timp ce femeia ii roaga sa fie intelegatori. Ulterior, barbatul refuza sa-i insoteasca pe politisti, iar acestia il pun jos, tarandu-l pe strada, timp in care femeia incearca sa isi ajute partenerul. Cel care filmeaza momentul ii cere politistului sa se poarte frumos cu medicul, insa acesta ii spune ca doctorul i-a furat telefonul. Discutiile in contradictoriu continua pret de cateva minute.
Dupa aparitia imaginilor, conducerea Politiei Romane a anuntat demararea unei anchete interne.
"In urma aparitiei in spatiul public a imaginilor in care doi politisti au legitimat, noaptea trecuta, un barbat, in municipiul Bucuresti si in urma discutiilor cu ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Dan, seful Politiei Romane, chestor principal de politie Bogdan Despescu, a dispus un control cu privire la modul de interventie al politistilor, precum si cu privire la raportarea evenimentelor, la nivelul Politiei Capitalei. Facem precizarea ca, pana la aparitia in mass-media imaginilor, nu am fost sesizati cu privire la acest eveniment", transmite Politia Romana.Vezi video pe Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006323 (s)