News Flash:

DETALII CUTREMURATOARE despre Cristian, politistul de 27 de ani gasit impuscat in cap in aceasta dimineata

14 August 2017
2572 Vizualizari | 0 Comentarii
politist
Agentul de politie Cristian Marius Boncioaga, in varsta de 27 de ani, a fost gasit, in aceasta dimineata, impuscat in cap, in toaleta locuintei sale din comuna Stejari, Gorj. Cel care l-a gasit a fost chiar tatal sau, care a anuntat, imediat, politia.
Nimeni nu intelege de ce tanarul de 27 de ani a recurs la acest gest extrem. 
Cristian, despre care rudele si apropiatii spun ca era un baiat extraordinar, se logodise in urma cu cateva luni si la anul urma sa se casatoreasca.
Nu a lasat niciun bilet de adio si, in momentul in care a apasat pe tragaci, era imbracat in uniforma de politist.

Parintii baiatului sunt in stare de soc.
Tatal a fost cel care l-a gasit pe Cristian in baie, fara suflare. Obisnuia ca in fiecare dimineata, cand Cristian era de serviciu, sa-si conduca fiul pana la poarta.
Acum a vazut ca nu mai vine, iar mama a venit de urgenta sa-i spuna ca auzit-o impuscatura. 
Din primele informatii, se pare ca tanarul politist i-ar fi spus mamei sale ca il doare stomacul, a intrat in baie si s-a impuscat dupa ureche.
Surse apropiate familei spun ca tanarul ar fi descoperit recent ca are o tumora la cap, insa nu a vrut sa raporteze la Inspectoratul de politie pentru ca dorea sa fie propus sef de post.       
Ultimul instructaj pe folosirea armei a fost facut la Inspectoratul de Politie in 11 August.      
Cristian devenise politist in 2012, absolvise Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar” de la Campina si era ajutor sef post la Postul de Politie Farcas – Dolj, la 30 de kilometri de casa.
Baiatul traia o frumoasa poveste de dragoste cu Andreea Maria, o tanara de 25 de ani, kinetoterapeut la DGASPC Gorj, cu care se logodise in luna martie a acestui an. sursa: observator.tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005235 (s)