News Flash:

SCENE SOCANTE la Lugoj! S-au batut cu topoarele

14 August 2017
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
rromi
Romii din Lugoj nu se potolesc si continua cu scandalurile. Cinci indivizi au atacat cu topoarele una dintre familiile de romi din Lugoj si au distrus un autoturism BMW. Tensiunile dintre cele doua clanuri ar pleca de la o cearta pentru niste terenuri, spun surse din cadrul politiei. 
Scandalul s-a petrecut duminica dupa-masa, dupa ce membrii celor doua clanuri s-au sicanat in trafic, la Lugoj. Agresorii i-au urmarit pe ceilalti pana acasa, pe strada Bistrei, iar cand acestia au intrat in imobil au inceput sa loveasca cu topoarele autoturismul BMW parcat in fata locuintei. Mai mult, au spart si cateva geamuri ale casei, iar apoi i-ar fi atacat pe proprietari, scrie tion.ro.
Pana la sosirea politiei insa agresorii au fugit de la fata locului. Au fost insa identificati. Este vorba despre cinci indivizi cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani. Politistii din Lugoj ii cauta acum pentru a-i trage la raspundere. Oamenii legii au decis sa deschida acum un dosar penal pentru lovire, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. In momentul in care cei cinci vor fi gasiti vor fi dusi la audieri, iar in urma acestora politistii vor lua masurile legale ce se impun.

lugoj scandalul agresorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006291 (s)