News Flash:

Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat rectificarea bugetara

30 Decembrie 2016
918 Vizualizari | 0 Comentarii
cj caras2
Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat, miercuri, in sedinta extraordinara, rectificarea bugetului propriu al judetului, cu circa doua milioane lei, avand in vedere banii primiti prin H.G. 975 din 21 decembrie, pentru refacerea infrastructurii ce a fost calamitata in urma inundatiilor din vara acestui an. 
"Astazi (miercuri - n.r.), s-a desfasurat sedinta extraordinara a Consiliului Judetean, ultima din 2016. Cu aceasta ocazie, a avut loc si o rectificare a bugetului CJ, ca urmare a unei Hotarari de Guvern, prin care Consiliului Judetean Caras-Severin i-au fost alocati aproximativ doua milioane lei, bani solicitati in urma calamitatilor din judetul nostru. A fost nevoie sa prindem aceasta suma de bani in bugetul propriu al judetului. Banii sunt pentru refacerea drumurilor si a podurilor, distruse dupa inundatii", a declarat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu. 
In total, pe parcursul acestui an, pagubele produse de inundatii au fost evaluate la 9,6 milioane lei, din care s-au aprobat, prin trei hotarari de Guvern, 9,3 milioane lei, pentru refacerea infrastructurii. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005373 (s)