News Flash:

Un valutist a inselat o femeie din Hunedoara cu peste o mie de euro

29 Decembrie 2016
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
politia timis
 O femeie din municipiul Hunedoara a fost inselata de un barbat necunoscut cu aproape 4.700 de lei, dupa ce a schimbat 1.100 de euro in fata unui case de schimb valutar, victima constatand ulterior ca pentru suma de bani detinuta a primit doar 123 de lei, fata de 4.827 lei cat i s-ar fi cuvenit, a informat miercuri Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Hunedoara. 
Femeia a relatat politistilor ca in timp ce se afla in fata casei de schimb valutar a fost abordata de un barbat care i-a propus sa-i schimbe banii la un curs avantajos. Dupa ce i-a dat 1.100 de euro suspectului, acesta i-a numarat in fata 4.827 lei si apoi i-a introdus banii, in graba, in portofel, suspectul motivand ca nu vrea sa fie vazut de trecatori. 
'Dupa ce acesta a plecat, persoana vatamata a numarat banii si a constatat ca in realitate primise doar 123 de lei. Dandu-si seama ca a fost inselata, femeia a sesizat Politia, solicitand recuperarea prejudiciului', se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES. 
In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune si efectueaza cercetari in vederea identificarii suspectului si a recuperarii prejudiciului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005533 (s)