News Flash:

Lucrari finalizate la sectia de Pediatrie de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva

29 Decembrie 2016
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Deva
Constructorii au finalizat miercuri lucrarile de modernizare la acoperisul, mansarda si etajul al doilea de la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva, suma de bani necesara, in valoare de 550.750 lei, fiind asigurata de la bugetul Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara. 
Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a declarat ca este vorba de o prima etapa a investitiei, deoarece administratia judeteana va continua sa finanteze si anul viitor alte lucrari de reabilitare la etajul intai si parterul cladirii. 
"Sunt multumit de calitatea lucrarilor. Ele vor continua si anul viitor. De asemenea, vor fi alocati bani pentru dotarea cu echipamente si mobilier a aripii noi a spitalului, astfel incat acesta sa devina unul de referinta, nu numai in judetul Hunedoara", a afirmat presedintele CJ Hunedoara. 
Timp de o luna de zile constructorii au schimbat, in totalitate, acoperisul cladirii, au fost efectuate lucrari de interventie la tamplaria din lemn de la etajul 2 si s-au executat finisaje interioare la mansarda si etajul al doilea. De asemenea, au fost inlocuite jgheaburile si burlanele de colectare a apei de ploaie. 
Potrivit unui raport depus de conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Deva, cladirea in care functioneaza Sectia de Pediatrie a fost construita in anul 1900. De atunci au fost executate mai multe lucrari de reparatii, insa unele elemente au ramas neschimbate, cum ar ferestrele care au aceleasi tocuri de peste 100 de ani. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004698 (s)