News Flash:

Politistii din Timis au dat amenzi in valoare de zeci de mii de lei in zilele de Craciun

28 Decembrie 2016
997 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Oamenii legii au actionat in numar mare si au aplicat sanctiuni in valoare de zeci de mii de lei tuturor celor care au incalcat legea. Mai mult, au fost constatate zeci de infractiuni in numai trei zile.
Oamenii legii au actionat in intreg judetul in perioada 24-26 decembrie. Aproape 600 de politisti au actionat suplimentar fata de efectivele ce activau normal conform programului de lucru. In fiecare zi, spun cei de la IPJ Timis, in strada au fost aproape 100 de patrule de ordine si siguranta, iar politistii de la Rutiera au iesit pe strazi cu 19 autospeciale, dintre care 11 dotate cu aparatura de monitorizare a traficului si inregistrare a vitezei de deplasare, scrie tion.ro. In urma actiunilor au fost constatate 45 de infractiuni si au fost aplicate 100 de sanctiuni in valoare de peste 44.000 de lei.
„Astfel, politistii au intervenit si au aplicat 40 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica prevazute de Legea 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 54 de sanctiuni contraventionale pentru neregulile constatate in trafic, dintre care 18 fiind pentru depasirea limitelor legale de viteza”, transmit oamenii legii.
De asemenea, in timpul actiunilor politistii au identificat si un barbat urmarit national.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)