News Flash:

Cat costa excursiile pentru minivacanta de 1 Mai

17 Aprilie 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
1 mai la mare
Agentiile de turism se intrec in oferte pentru minivacanta de 1 mai. Preturile sunt pentru toate buzunarele: de la cateva sute de lei la Calimanesti-Caciulata, pana la 600 de euro in Dubai.
“Pentru 1 mai, turistii se orienteaza catre destinatii insorite, cu plaja, precum Turcia, Bulgaria sau Dubai. De asemenea, cei care vor sa petreaca Pastele sau mini-sejurul de 1 mai intr-un decor pitoresc, exista o varietate de oferte in Romania, in statiunile de pe litoral sau in cele montane”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Daniela Toncu, Head of Leisure Happy Tour.
Astfel, un pachet de patru nopti, cazare in hoteluri de patru stele in Bulgaria, costa 60 de euro/persoana, adica tot atat cat si in Romania. In schimb, o excursie in Turcia, cu avionul, 7 nopti de cazare la hotel de patru stele, in sistem All-inclusive, costa de la 430 de euro/persoana. Iar in Dubai, pentru patru nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun si bilet de avion, pretul porneste de la 600 de euro/persoana.
“In acest an, vanzarile pentru minivacanta de 1 mai au crescut cu 40% la suta fata de anul trecut, datorita interesului tot mai mare al romanilor, in ultimii ani, pentru aceasta vacanta”, a precizat, pentru MEDIAFAX, director national de vanzari TUI TravelCenter/Eurolines.
Astfel, in Romania, pretul mediu pe litoral, in statiunea Mamaia este 30 de euro/ persoana/noapte, la fek ca la Predeal, Sinaia si Baile Felix. In schimb, pe litoralul grecesc, pretul mediu este de 35 eur /persoana/noapte (Halkidiki si Thassos), iar in Bulgaria, la Albena si Nisipuri de Aur este de 40 de euro.
Iar, reprezentantii agentiei Eximtur arata ca, pentru 1 mai, cele mai multe cereri au fost inregistrate pentru Baile Felix, Sinaia si Calimanesti-Caciulata, iar ca o noutate in acest an multe cereri au fost pentru Sangeorgiu de Mures si Geoagiu Bai, ceea ce confirma tendinta ultimilor ani: turistii cauta unitati cu centre spa pentru petrecerea miniconcediilor.
De exemplu, pachetele de trei nopti la Complexul Balnear Cozia din Calimanesti-Caciulata cu mic dejun inclus costa 220 de lei/persoana, un pachet de trei nopti la Hotel Iaki, Mamaia, cazare cu demipensiune, costa 300 de lei/persoana, cazarea trei nopti la Hotel Lido, Mamaia este 375 de lei/persoana, iar un pachet de trei nopti la Hotel Amiral, cazare si mic dejun, costa 320 de lei/persoana.
“Pentru 1 mai avem un program la Atena de tip City Break de patru nopti, care include o cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun si cina, dar si turul panoramic al orasului Atena cu intrare optionala la Acropole. Bonus oferim asigurarea medicala si storno Cocktail Travel Protection indiferent de varsta”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Maria Goicea, director de marketing Cocktail Holidays. Excursia costa 489 de euro/persoana si este inclus biletul de avion.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006438 (s)