News Flash:

Din ce piete puteti cumpara miel in Arad

14 Aprilie 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
carne de miel
In doua dintre pietele agroalimentare din municipiul Arad, care detin spatii autorizate, se vand carcase de miei, a informat joi directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Viorel Agud. 
Potrivit acestuia, in niciuna dintre pietele din municipiu nu este permisa comercializarea mieilor vii, cei care fac acest lucru fiind pasibili de ''amenzi usturatoare''. 
''Situatia este aceeasi ca si in anul trecut, cand tot aceste doua piete - Mihai Viteazul si Catedralei - au fost autorizate sanitar-veterinar pentru comercializarea carcaselor de miei. In amandoua pietele se gaseste marfa din abundenta'', a declarat, pentru AGERPRES, seful DSVSA Arad. 
Pretul la carnea de miel variaza in prezent de la 22 lei kilogramul pana la 25 lei pe kilogram, el putand sa coboare inainte de Paste, in conditiile in care oferta este bogata iar cererea nu este foarte mare. 
Veterinarii fac zilnic controale in pietele agroalimentare. 
''Medicii veterinari verifica zilnic modul in care se desfasoara activitatea in cele doua piete, in urma verificarilor nefiind depistate nereguli nici in ceea ce priveste desfacerea carnii de miel si nici in ceea ce priveste comercializarea oualor si a altor produse specifice sarbatorilor pascale'', a mentionat Viorel Agud. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005160 (s)