News Flash:

Zeci de cetateni din Irak si Pakistan, opriti la frontiera cu Serbia

14 Aprilie 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera3
Politistii de frontiera de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au prins, in ultimele 24 de ore, 34 de cetateni din Irak si Pakistan, intre care 9 minori, care incercau sa intre ilegal in Romania pentru a ajunge in tari din vestul Europei.
Potrivit Politiei de Frontiera, in ultimele 24 de ore, politistii din cadrul Sectoarelor Oravita, Moravita au depistat, pe directia localitatilor de frontiera Gherman, Perscosova si Butin patru grupuri de persoane, adulti si minori, care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul tarii.
„In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt in total 33 de cetateni pakistanezi si irakieni, respectiv 24 de adulti, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani si 9 minori, cu varste intre 1 si 17 ani. Persoanele in cauza au declarat ca au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei”, se arata in comunicatul Politiei de Frontiera.
Si politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita, judetul Caras-Severin, au depistat, in apropierea localitatii de frontiera Forotic, judetul Caras-Severin, un cetatean strain. In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca este din Pakistan si are 28 de ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005696 (s)