News Flash:

Grindeanu, despre scandalul pensiilor private: O prostie aruncata in piata de un om politic

13 Aprilie 2017
883 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu motiune
Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca scandalul legat de nationalizarea pensiilor private este un zvon, o prostie aruncata in piata de un om politic, facand referire la Catalin Predoiu, si ca statul va folosi toate parghiile pentru ca cei resposabili de situatia creata sa plateasca.
"Am discutat cu presedintele ANAF si ministerul Finantelor si vreau sa va spun ca, dincolo de partea serioasa pe care trebuie sa o faca statul, fie ca este vorba despre ASF sau ministerul de Finante, privesc si din alt punct de vedere si sa va ganditi la originea acestui scandal, care nu isi are baze in realitate. Un competitor politic intern, domnul Predoiu, a adus in atentie acest subiect. Ma uit cu dezamgire la acest mod de a face politica. Intaresc ca nu exista aceasta intentie, iar cei care aduc aceste discutii in spatiul public si sadesc neincrederea, prin parghiile pe care le are statul- fie ca e vorba despre comisii de ancheta, ASF, minister- vor trebui sa plateasca. Nu putem sa ne jucam cu zvonuri care produc tulburari in piata ", a declarat, joi, premierul Sorin Grindeanu.
Seful Executivului a dezmintit posibilitatea nationalizarii pensiilor private.
"Dezmintim aceasta prostie aruncata de un om politic. (...) Ce intelege sa faca aceasta companie (n.r.: Fondul de pensii NN) si modul cum au comunicat, vedem ce masuri legale putem lua noi ca Guvern", a mai spus Grindeanu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005277 (s)