News Flash:

Santierul de pe Calea Buziasului este aproape gata. Se mai lucreaza la troutuare si piste de biciclete

2 Noiembrie 2021
315 Vizualizari | 0 Comentarii
Calea Buziasului

Se circula, in sfarsit, fara restrictii, pe Calea Buziasului. Drumarii Societatii de Drumuri Municipale au incheiat lucrarile la carosabil, dupa aproape trei luni de santier. Mai e de lucru la trotuarele si la pistele de biciclete, transmite viceprimarul Ruben Latcau.
 
 
„S-a deschis circulatia pe Calea Buziasului. Asa cum am promis, lucrarile rutiere au fost finalizate in mai putin de 3 luni. Au fost executate: largirea la patru benzi, noul podet peste canalul ANIF, trecerea peste calea ferata, relocarea retelelor inclusiv a celei ce alimenteaza cu gaz Mosnita. Ordinul de incepere pentru aceasta investitie a fost dat in 13 august. (…) Pana in 20 decembrie vor fi finalizate pistele si trotuarele pana la iesirea din Timisoara”, a anuntat viceprimarul Ruben Latcau, duminica seara, pe Facebook.

SDM a primit lucrarea de pe Calea Buziasului prin incredintare directa, la inceputul lunii august. Consilierii locali au votat ca acolo sa se lucreze in etape, dupa un proiect intocmit de fosta administratie. Prima etapa a insemnat lucrari de extindere pe un tronson de 387 de metri, cuprins intre str. Magnoliei si limita administrativa a orasului, cu aproape 6,7 milioane de lei.

A doua etapa mai asteapta. Presupune lucrari de extindere de la intersectia cu str. Matei Milo pana la sensul giratoriu de pe str. Magnoliei, pe o lungime de 1.705 metri si costa 23,9 milioane de lei. In acelasi timp trebuie amenajate si trotuarele si pistele de biciclete, precum si accese la proprietatile de pe Calea Buziasului. Durata contractului cu SDM este de 24 de luni, din care opt luni pentru prima etapa si 16 luni pentru a doua etapa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007442 (s)