News Flash:

Tot mai multe avarii la conductele Colterm ii lasa pe timisoreni fara apa calda sau caldura

2 Noiembrie 2021
309 Vizualizari | 0 Comentarii
tevi de apa

Mai multe blocuri din Timisoara au ramas iarasi fara apa calda si caldura, din cauza avariilor care tot apar la conductele Colterm, odata cu repornirea sistemului de incalzire. Muncitorii societatii de termoficare incearca sa repare unele inca de duminica dimineata. Dar au aparut si altele.
 
 
„Din cauza complexitatii lucrarilor de reparatii la retelele de apa calda si caldura, aparute in cursul zilei de duminica, va anuntam ca o parte dintre imobilele arondate punctelor termice nu au putut fi alimentate cu apa calda si caldura”, transmit reprezentantii Colterm.

Echipele societatii de termoficare sunt pe teren si incearca sa remedieze urmatoarele avarii:

PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apa calda, imobilul de pe str. Calea Aradului nr. 8.
PT 83 – Zona C. Sagului – avarie la conducta de incalzire. Sunt afectate imobilele de pe strazile Muzicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei. Se lucreaza la inlocuirea a 6 metri de retea.
PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de apa calda. Afecteaza imobilele de pe str. Carvunarilor (nr. 2, 4 si 9), str. Zurobara (nr. 2 si 8), str. Olimpiadei (nr. 11).
PT 55 – Zona Averescu, nr. 61 – avarie la conducta de apa calda. Afecteaza imobilele de pe strazile Averescu, Martirilor si Mihai Apro.
PT 92 – Zona Orion, nr. 24 – avarie la conducta de apa calda. Afecteaza imobilele situate pe strazile Orion, Balmos si Constantin Brezan.
Oficialii Colterm estimeaza ca lucrarile ar putea fi finalizate pana luni dupa-amiaza, la ora 16.

Va reamintim, timisorenii au stat trei zile fara caldura si apa calda, dupa ce furnizorul de gaz a oprit robinetul pentru Colterm, din cauza datoriilor de 76 de milioane de lei. S-a gasit cu greu un nou furnizor, care a inceput sa livreze de joi catre societatea de termoficare. Reteaua s-a incalzit insa cu greu, iar caloriferele celor racordati la Colterm s-au incalzit abia de vineri.

Contractul incheiat de Colterm cu Tinmar Energy era valabil initial pana luni, dar a fost prelungit pana la sfarsitul saptamanii viitoare, in limita a 5 milioane de lei. Societatea de termoficare are aproximativ 56.000 de abonati si furnizeaza caldura si apa calda la scolile si spitalele din oras.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006466 (s)