News Flash:

Drumul Judetean Timisoara - Peciu Nou, plin de gropi. Ar putea fi reciclat „in situ”

29 Octombrie 2021
316 Vizualizari | 0 Comentarii
gropi

Drumul Judetean dintre Timisoara si Peciu Nou este in continuare strabatut de gropi, la jumatate de an de cand un cititor Tion a relatat cum si-a avariat doua jante din cauza asfaltului stricat. Consiliul Judetean Timis „spera” sa faca reparatii in situ pe traseu.
 
 
Un cititor Tion ne-a trimis noi imagini de pe drumul Timisoara – Peciu Nou. Este acelasi cititor care in luna martie a acestui an si-a avariat grav masina in gropile de pe traseu.

„Cam asa arata drumul Timisoara – Peciu, nu m-am putut opri sa fac poza la fiecare groapa, sunt mult mai multe si periculoase (…) Sa faca ceva ca ne distrugem masinile zilnic, din martie de cand am avut incidentul nu au mai trecut sa acopere gropile, au fost atunci, imediat si de atunci…nimic”, relateaza un cetatean.

In primavara, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis Cristian Mos spunea ca se va lua in considerare remedierea drumului, insa era devreme pentru inceperea reparatiilor pe drumurile judetene. La sase luni distanta, contactat de Tion, Cristian Mos spune ca cei din Directia de Drumuri si Poduri Judetene au fost in inspectie si spera ca drumul sa fie inclus la reparatii in situ, prin reciclarea asfaltului deteriorat.

„Am primit si noi sesizari si chiar saptamana trecuta s-a mers in inspectie pe drum (Timisoara – Peciu Nou-n.r.). Speram sa il putem include la reciclarea in situ. Vom sti exact undeva pe saptamana viitoare”, a spus Cristian Mos.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006002 (s)