News Flash:

Targ de Craciun in centrul Timisoarei, o luna si jumatate. Vanzatorii platesc taxe de pana la 50.000 de lei

2 Noiembrie 2021
415 Vizualizari | 0 Comentarii
targ de craciun

Primaria Timisoara organizeaza anul acesta, timp de o luna si jumatate, un targ de Craciun. Va avea loc in Piata Victoriei si in Piata Libertatii si pe doua strazi din zona, dar si in parcarea de la Modex si va cuprinde un targ de distractii si patinoar. Comerciantii trebuie sa se grabeasca si sa plateasca taxele inainte de a incepe targul.
 
 
Casa de Cultura deschide targul de Craciun in perioada 1 decembrie 2021 – 17 ianuarie 2022, in Piata Victoriei, Piata Libertatii, pe strazile Marasesti si Victor Vlad Delamarina si in parcarea Modex. Comerciantii pot trimite cererile de inscriere doar prin e-mail, in urmatoarele opt zile, pana in 1 noiembrie: office•ccmt.ro.

Potrivit Casei de Cultura, timisorenii vor gasi la targ produse de tip fast-food, food-truck-uri, dulciuri, produse alimentare ambalate, bauturi calde – vin fiert, ciocolata calda, cafea, ceai, produse realizate de mesteri populari, produse realizate de artisti plastici, produse handmade, produse naturiste de ingrijire personala si altele cu specific de Craciun. Cei mici se vor bucura de un parc de distractii si de un patinoar.

Vor putea vinde vin fiert, cu prioritate, producatorii de vin, cei care detin crame si ataseaza dosarului atestat de producator, certificate de calitate si conformitate, plus buletine de analiza pentru produsele pe care vor sa le comercializeze.

Cei care vor sa-si vanda marfa la Targul de Craciun trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar inainte de inceperea acestuia. Va trebui platita intr-un anume timp, dar acest lucru va fi comunicat ulterior de Casa de Cultura. Taxa de participare difera:

produse de tip fast-food preparate in cadrul targului (standuri) – 18.000 lei
produse de tip fast-food preparate in cadrul targului (food-truck-uri) – 12.000 lei
produse alimentare dulci preparate in cadrul targului (inclusiv kurtos) – 10.000 lei
produse alimentare ambalate – 6.000 lei
stand bauturi calde – 8.000 lei
produse handmade – 3.000 lei
produse naturiste de ingrijire personala – 5.000 lei
produse cu specific de Craciun, realizate de terti – 6.000 lei
parc de distractii si patinoar – 50.000 lei
Mesterii populari si artistii plastici nu trebuie sa plateasca taxa de participare. Atentie, insa! De anul acesta nu mai sunt permise farfurii, tacamuri, pahare, cani sau paie din plastic, astfel ca vor fi folosite doar materiale biodegradabile.

Pentru Targul de Craciun si serbarile Craciunului, Casa de Cultura primeste, din bugetul Timisoarei, suma de 200.000 de lei. Alti 200.000 de lei sunt pentru Revelionul 2022, pe Agenda Culturala a anului 2021.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004978 (s)