News Flash:

Se cauta voluntari cu experienta in business si IT pentru „remodelarea activitatii” Primariei Timisoara

6 Decembrie 2021
317 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria

Primaria Timisoara cauta voluntari „pentru activitati de remodelare”. E nevoie de 15 oameni cu experienta in IT si „analiza de business”, dar care sa lucreze gratuit pentru Primaria Timisoara, pentru a „remodela activitatea administratiei locale”. Municipalitatea are regulament pentru voluntari din luna martie.
 
„Intentia Municipiului Timisoara este aceea de a remodela activitatea administratiei locale timisorene, precum si de a creste gradul sau de eficienta si transparenta. Municipiul Timisoara va implementa cu ajutorul sistemelor informatice procedurile de lucru interne. Pentru aceasta, procedurile de lucru vor fi revizuite si modelate intr-un format mai eficient si intuitiv, similar cu schemele logice. Lansam un apel catre analistii de procese din industria de IT din Timisoara”, transmite, intr-un anunt publicat pe site-ul primariei, Valentin Muresan, consilierul personal al primarului Dominic Fritz pe probleme de digitalizare si smart city.

Muresan coordoneaza si voluntarii din Compartimentul Servicii Informatice si sustine ca s-a ales, ca referinta pentru remodelare, „standardul de notare BPMN (Business Process Model and Notation)”, conceput pentru a oferi o notatie standard usor de inteles de catre toate partile interesate. Cei care nu stiu ce inseamna BPMM sunt trimisi de PMT sa se documenteze pe Wikipedia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007361 (s)