News Flash:

Ajutor pentru Spitalul „Louis Turcanu”, pentru a nu mai depinde de caldura furnizata de Colterm. Apel la solidaritate

12 Noiembrie 2021
425 Vizualizari | 0 Comentarii
spitalul de copii

Cladirea de Onco-Hematologie a Spitalului „Louis Turcanu” din Timisoara va primi, sub forma de donatie, centrale termice pentru a asigura apa calda si caldura micilor pacienti, in ciuda situatiei dificile create de Colterm. Oamenii de afaceri sunt indemnati sa ofere sprijin spitalelor pentru a se putea descurca independent de furnizarea agentului termic de la oras.
 
 
Sectia de Oncologie a Spitalului „Louis Turcanu” va primi doua centrale termice pentru a nu mai depinde de agentul termic furnizat de Colterm. Spitalele din oras au ramas doua zile fara apa calda si caldura, timp in care managerii unitatilor sanitare s-au adresat autoritatilor pentru a-i sprijini financiar.

Donatia pentru spitalul „Louis Turcanu” este facuta de Societatea Argomm RO din Timisoara, care va asigura instalarea si punerea in functiune a centralelor si va contribui la plata gazului.

„Toata lumea stie problemele pe care le are Colterm si faptul ca doua zile si doua nopti am ramas in frig. Niste sponsori generosi, vazand situatia in care ne aflam, ne-au contactat si s-au oferit sa sponsorizeze o centrala sau centrale, in functie de cum doreste proiectantul, pentru cladirea de Onco-Hematologie. Acum exista caldura, dar exista pentru cateva zile. Nu este o problema rezolvata la nivel de Timisoara, astfel ca sponsorii doresc sa rezolve o parte din problemele spitalului – apa calda si caldura – pentru aceasta cladire. Cladirea are un parter, cu doua etaje si mansarda. Multumim tuturor celor implicati si ne bucura ca sunt oameni care se preocupa de soarta copiilor acestora care trebuie tratati, pentru ca sunt pacienti cu leucemii, cu multe boli, cu cancer si nu au incotro, trebuie sa vina sa faca tratamentul…iar in frig chiar nu se poate”, spune dr. Smaranda Arghirescu, Medic sef al Scotiei Clinice Pediatrie II din cadrul Spitalului de Copii „Louis Turcanu” Timisoara.

Directorul societatii Agromm Ro, Florin Badoiu, face un apel catre toti colegii din mediul de afaceri din judet si ii indeamna sa contribuie si sa sprijine spitalele din Timis care depind de caldura de la oras. Acestia pot sa gaseasca solutii pentru ca pacientii sa dispuna de conditii normale pe perioada iernii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)