News Flash:

Colterm primeste 53,8 milioane de lei din fondul de rezerva al Guvernului

12 Noiembrie 2021
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Colterm

Ajutor de la Guvern primit de Timisoara si alte 30 de orase in care sunt probleme cu caldura si apa calda. Guvernul a alocat din fondul de rezerva catre Colterm 53,8 de milioane de lei pentru compensarea facturilor curente la gaz.
 
 
„ (…) bani care vin in completarea eforturilor uriase pe care le facem de la bugetul local pentru a asigura, zi de zi, apa si caldura in scoli, spitale, case, institutii, si ne vor ajunge pana la finalul anului”, a transmis primarul Dominic Fritz pe Facebook.

In total, Guvernul a alocat din fondul de rezerva peste 310 de milioane de lei pentru 31 de orase care se confrunta cu greutati in furnizarea agentului termic din diverse motive. Timisoara a primit cei mai multi bani. 53,8 milioane de lei vin catre Colterm.

ADVERTISING

„Intreaga suma primita de la Guvern va fi utilizata EXCLUSIV pentru plata energiei termice pana la sfarsitul acestui an astfel incat scolile, spitalele, cetatenii conectati la Colterm sa aiba apa calda si caldura si precizez acest lucru pentru a opri orice alte speculatii”, a transmis Fritz.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007337 (s)