News Flash:

Ultimele pregatiri pentru Festivalul Fanfarelor

7 Septembrie 2014
667 Vizualizari | 0 Comentarii
La sfarsitul saptamanii viitoare, in data de 14 septembrie, la Timisoara va fi organizat Festivalul Fanfarelor. Participantii, formatii din zona de vest si fanfare din tara vecina Serbia, se vor deplasa intr-o scurta parada prin centrului orasului, dupa care isi vor prezenta programul la Gradina de vara Capitol.
Festivalul Fanfarelor de la Timisoara va fi organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis.
Evenimentul este programat in data de 14 septembrie, duminica. De la ora 12.00, fanfarele inscrise la festival vor participa la o parada prin zona centrala, pe traseul
strada Emanoil Ungureanu (sediul CCAJT) – strada Marasesti – Piata Victoriei – Gradina de vara Capitol. De la ora 13.00, formatiile participante isi vor prezenta programul artistic pe scena Gradinii de vara.
Organizatorii au anuntat participarea unor fanfare din zona de vest a tarii, din judetele Timis si Caras-Severin, precum si de peste hotare, din Serbia. Astfel, vor fi prezente: Fanfara Pro Amicitia, fanfarele din Racajdia, Bania, Lapusnicu Mare, Jimbolia si Giroc, Fanfara Bethel, precum si fanfarele din Grebenac si Satu Nou (Serbia). Intrarea este libera la Festivalul Fanfarelor, scrie tion.ro.
Manifestarea este cuprinsa pe Agenda Culturala a Consiliului Judetean Timis.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0906 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019017 (s)