News Flash:

VREMEA va fi predominant frumoasa. PROGNOZA METEO in tara, in Bucuresti, la munte si la mare

5 Septembrie 2014
993 Vizualizari | 0 Comentarii
In majoritatea zonelor tarii, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil, iar regimul termic in orele amiezei va fi caracterizat de valori mai ridicate decat cele obisnuite ale perioadei. Exceptie vor face sud-vestul teritoriului, unde va fi o vreme racoroasa, in conditii de innorari persistente si ploi pe arii restranse, dar si Dobrogea unde vor fi rafale de vant, mai ales la inceputul intervalului.
IN TARA:
Sambata, in celelalte regiuni vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari la munte, iar in primele ore local in Muntenia. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 5...7 grade in depresiunile intramontane si 19...20 de grade pe litoral.
Duminica, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va fi in diminuare ca intensitate fata de zilele precedente, totusi in zona litoralului se va mentine in general moderat. Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele climatologic normale in prima decada de septembrie, se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5...6 grade in depresiuni si 20...21 de grade pe litoral.
LA BUCURESTI:
Sambata, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.
LA MUNTE:
Sambata, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul zilei si pe arii restranse va mai ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ fata de ziua precedenta.
Duminica, vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe, de scurta durata, pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua anterioara.
LA MARE:
Sambata,  vremea va fi in general frumoasa cu cerul variabil. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare(Viteze de 40-50 km/h la rafala). Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.
Duminica, vremea va fi in general  frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul  va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade Mediafax.ro

duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037231 (s)