News Flash:

Trei zile de spectacole in centrul Timisoarei. Programul din week-end al Festivalului Bega Bulevard

6 Septembrie 2014
816 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalul Bega Bulevard a debutat ieri la Timisoara. Vor canta pe Bega trupele Taxi, Blazzaj, Cargo, Phaser si The Egocentrics, Grave for Sale, Vasile Mardare, Flare, Emil Kindlein Band si altii. In cadrul festivalului are loc si deja celebra Cursa a Ratustelor. Vedeti in continuare programul complet al Bega Bulevard 2014.
Festivalul Bega Bulevard organizat de Primaria Timisoara va avea loc, la fel ca si in anii trecuti, intre Podul Mitropolit Saguna (Tineretii) si Podul Traian, in zona centrala a orasului. Vor fi organizate evenimente in zona Parcului Alpinet, pe malul canalului Bega si chiar pe apa.
Timisorenii vor putea asista in 7 septembrie la Cursa Ratustelor, principala atractie a festivalului, an de an. Mii de ratuste din plastic vor fi lansate la apa de pe Podul Tineretii. Anul acesta, banii stransi din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru dotarea Formatiunii de Interventie Rapida pe baza de voluntariat SALVO.
Pe malul canalului Bega vor fi organizate nenumarate manifestari, de vineri pana duminica: vor fi concerte, spectacole de teatru, ateliere de creatie, jonglerii de flacari, expozitii, dar si alte evenimente, chiar si sesiuni de zumba fitness pentru cei dornici sa faca miscare.
Nu vor lipsi activitatile pentru copii – ateliere de desen si pictura, face-painting, teatru si multe altele.
Editia a VII-a a Bega Bulevard va fi una Made in TM, asa ca ii vor incanta pe timisoreni multi artisti locali.
„Ne apropiem de finalizarea proiectului de reabilitare a malurilor Begai si reluarea navigatiei in regim de transport local, iar pentru timisoreni e vizibil deja ca vor exista doua statii de vaporetto functionale dupa achizitionarea ambarcatiunilor. Festivalul Bega Bulevard, ajuns la a saptea editie, reprezinta, pe langa un eveniment de anvergura in agenda culturala a orasului, si un reper de constientizare a cetatenilor privind multiplele posibilitati oferite de sansa de a avea in mijlocul Timisoarei un ”coridor verde” si nepoluant, util si atractiv din punct de vedere turistic, cum este raul Bega. Pentru ca timisorenii sunt, prin excelenta, un public cosmopolit, pentru ca arta inseamna creatie si pentru ca in Timisoara exista artisti extraordinari care merita din plin sa fie promovati, anul acesta am invitat la Bega Bulevard evenimentul Made in TM”, spune viceprimarul Dan Diaconu.
Programul din week-end al Bega Bulevard 2014
Sambata 6 septembrie
- orele 10.00-20.00 – activitati pentru copii, ateliere de creatie, expozitii la standuri
- ora 10.00 – lectii de dans (Magnum VRD)
- ora 11.00 – piesa de teatru „Ariciul” (Teatrul Merlin)
- ora 12.00 – zumba fitness
- ora 17.00 – concursuri pe apa, intre diverse tipuri de ambarcatiuni
- ora 20.00 – Made in TM la Bega Bulevard – Vasile Mardare, Flare, The Different Class, Emil Kindlein Band, One Lion, The Egocentrics, Blazzaj si Cargo
- ora 23.00 – jonglerii cu foc
Duminica 7 septembrie
- ora 9.00 – Piti show pentru cei mici
- orele 10.00-20.00 – activitati pentru copii, ateliere de creatie, expozitii la standuri
- ora 10.00 – concert Peregrinii
- ora 11.00 – teatru, „Noua poveste a Scufitei Rosii” (Teatrul Merlin)
- ora 12.00 – concert A.L.L. Friends Band
- ora 13.00 – simularea unor actiuni de salvare, cu scafandri si ambarcatiuni, salvare din medii periculoase (Formatiunea SALVO), scrie Tion.ro
- ora 16.00 – Cursa Ratustelor pe Bega (Clubul Rotaract Timisoara)
Pe toata perioada festivalului, o multime de organizatii si institutii au pregatit ateliere de creatie si expozitii pe malul canalului Bega: pictura pe suprafete mari si mici, pictura pe piatra sau cu nisip, modelaj cu lut, face-painting, ateliere de manufactura, fantezii din margele si pernute decorative si altele.
Vor fi locuri de lectura si jocuri pentru copii, ateliere interactive de povesti si demonstratii de teatru, se vor tine lectii de supravietuire in natura, iar doritorii vor putea invata sa faca noduri.
Festivalul Bega Bulevard a fost initiat de primarie in anul 2008, pentru a promova potentialul canalului Bega.

cursa ratustelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2457 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012684 (s)