News Flash:

Primarul Timisoarei a anuntat pe cine sprijina la sefia PNL

17 Mai 2017
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a anuntat, luni, ca il sustine pe Cristian Busoi pentru ocuparea functiei de presedinte al PNL la nivel national, fiind convins ca este ''optiunea cea mai buna pentru partid''. 
''Am decis sa fiu alaturi de Cristian Busoi in alegerile interne ale PNL pentru functia de presedinte, convins ca e optiunea cea mai buna pentru partid, la momentul actual'', arata Nicolae Robu, primar al Timisoarei, pe pagina sa de facebook. 
Surse din cadrul filialei PNL Timis au precizat luni, pentru AGERPRES, ca cel mai probabil in sedinta Biroului Politic Judetean (BPJ) al PNL Timis de joi, 18 mai, se va lua in discutie va fi o sustinere la nivelul intregii filiale pentru unul dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru presedintia PNL sau daca fiecare delegat la Congresul formatiunii va vota potrivit constiintei sale. 
Nicolae Robu sustine, in postarea pe facebook, ca motivele pozitiei sale sunt mai multe, pe primul loc situand faptul ca Cristian Busoi ''a dat importanta cuvenita scolii, formarii sale ca profesionist, intelectual si politician, iar portofoliul sau de studii oglindeste aceasta cat se poate de convingator''. 
AGERPRES 

cristian busoi nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011236 (s)