News Flash:

SONDAJUL care ii da FIORI lui Liviu Dragnea: "MARELE castigator este Sorin Grindeanu "

12 Mai 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Grindeanu1
Consultantul politic Cozmin Gusa a comentat intr-o interventie telefonica in emisiunea "Jocuri de Putere", rezultatele sondajului realizat de IMAS in exclusivitate pentru Realitatea TV. Potrivit sondajului IMAS realizat in exclusivitate pentru Realitatea TV, Liviu Dragnea a coborat de la un nivel de incredere de 32 la suta din ianuarie la circa 24 la suta in prezent. In schimb, 41% dintre romani ar vota in acest moment cu PSD.


"Aceasta scadere accentuata a unui lider, care nu a fost nici macar locomotiva in campanie, dar care a crescut pe baza victoriei partidului in alegeri, arata un refuz al electoratului PSD referitor la Liviu Dragnea. Legat de concluziile pe care cei implicati trebuie sa le ia analizand rezultatele sondajului, PSD-ul se poate gandi ca are un lider schiop care nu numai ca nu poate sa tracteze partidul, ci in acest moment este "de refuzat", a explicat consultantul politic.
Potrivit lui Cozmin Gusa, la aceasta scadere puternica de incredere care se vede in sondaj, se adauga si miscarile interne extrem de dure la adresa sa. Liviu Dragnea are probleme serioase in partid, dupa cum s-a vazut in discutiile din sedinta Comitetului Executiv. Sorin Grindeanu este beneficiarul implicit al atacului suburban pe care Liviu Dragnea l-a dat la adresa sa, este de parere Cozmin Gusa.

"Grindeanu a raspuns in mod politicos, corect, iar apoi destul de ferm. Electoratul a simtit ca Grindeanu este un baiat de treaba, care vrea sa faca treaba, nu sa faca jocuri de culise", spune consultantul politic. In ciuda faptului ca protestele masive au avut loc in fata Guvernului si nu in fata Camerei Deputatilor, unde se afla Dragnea, premierul s-a comportat bine.


"Castigatorul acestui sondaj este Sorin Grindeanu si echipa sa guvernamentala, o echipa disciplinata care nu a iesit din rand dupa atacurile oamenilor lui Liviu Dragnea la cei din Guvern. Grindeanu a avut un parcurs coerent, echilibrat, pe gustul electoratului PSD", a explicat Gusa.


Potrivit studiului IMAS, procentele lui Sorin Grindeanu sunt apropiate de cele ale presedintelui Iohannis. Aproximativ 34 la suta dintre romanii de peste 18 ani il sustin pe actualul premier, cu doar un punct sub cota de incredere a presedintelui.

gusa imas liviu dragnea sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012593 (s)