News Flash:

Mesaj RADICAL al lui Victor Ponta

14 Mai 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta barou
In urma cu putin timp, fostul premier al Romaniei Victor Ponta a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj radical cu privire la dosarul in care este invinuit de conflict de interese.

Mai jos puteti citi integral mesajul postat de acesta:

"Sistemul lucreaza deja cu acuzatii si jurnalisti din ce in ce mai ridicoli - dar merge mai departe / si merge imperturbabil. Iar noi ne bucuram ca prostii...

La ce ma refer concret - Joi a fost comunicata public decizia DNA de clasare ( Art. 16 lit "a" - fapta nu exista) in faimosul meu dosar de conflict de interese. Solutia este data dupa doi ani de la momentul in care Dl Procuror Uncheselu a pornit un dosar impotriva mea - exact in ziua si la ora la care PNL depunea motiune de cenzura in Parlament.

Nu mai conteaza acum faptul ca avand ca pretext acel dosar Dl Iohannis mi-a cerut demisia / nici ca intre timp CCR a declarat neconstitional articolul pe baza caruia am fost acuzat de Uncheselu/ nici ca de la votul negativ din Parlament au trecut doi ani ( desi solutia se putea da in 3 zile)! Sau ca Sova trebuia declarat oficial "Mama Omida" daca a colaborat ca avocat cu mine in 2007-2008 stiind ca ajung eu Prim Ministru in 2012 si o sa il propun ministru ....

Eu nu am comentat in niciun fel situatia - nu ma mai intereseaza si cred ca deja orice om normal la cap a inteles ce s-a intamplat atunci .

Insa presa a comentat - si atunci dl Uncheselu s-a suparat si a dat "pe surse" ca a disjuns din cauza un nou dosar de evaziune fiscala contra mea. Stirea "pe surse" a fost publicata de cateva siteuri traditional "prietene" si bonus de Doamna Dana Grecu care a avut un moment de extaz jurnalistic cand a titrat ca "Ponta are un nou dosar de coruptie" .

Am asteptat cuminte sa vad despre ce e vorba ( normal ca pe mine nu m-a anuntat nimeni nimic)! Si am citit in "Adevarul" - cvasioficial locul in care se publica "pe surse" ce doresc anumiti procurori. Am aflat ca sunt cercetat pentru ca in 2009 mi-am inchiriat timp de 7 luni apartamentul meu din Sectorul 1 si nu am declarat la Fisc acest lucru.

Wow - deci in 2009 , inchiriat un apartament de 56 metri patrati , timp de 7 luni , un posibil prejudiciu de 160 de euro - "naucitor" cum ar zice Doamna Grecu. 

 Problema este ca in articol apare si un document oficial - declaratia mea de avere din 2009 unde am scris exact de acel contract si apare si nr. de inregistrare 10090/09.06.2009 la Administratia Fiscala Novaci - judetul Gorj.

Va atasez fotografia in cazul in care nu aveti timp si cititi pelteaua din "Adevarul".

Prea bine pregatitul domn Uncheselu a cautat la Administratia Fiscala Sector 1 (unde se afla apartamentul) nestiind ca legea spune ca se inscrie la domiciliul celui care obtine venitul si plateste taxele - in cazul meu judetul Gorj!!! Si pac dosar penal - pentru evaziune de 160 euro ( evident ca eu am platit impozitul din 2009)! Si pac stiri pe presa "prietena" si la Doamna Grecu.

Toti jurnalistii care m-au intrebat au primit acest raspuns, au analizat, au spus ca este o prostie dar ca nu au curaj sa scrie sa nu se puna rau cu Sistemul. Si atunci trebuie sa scriu eu - ca altfel raman "evazionist" fiscal. Dupa ce m-au facut "corupt" pentru ca eram avocat acum 10 ani!!!

Daca ar fi vorba doar de incompetenta ( nu stii ce spune legea) sau de razbunare ( de ce a spus presa ca ai dat clasare dupa 2 ani la un dosar care trebuia sa produca demisia Guvernului) as intelege . Dar e vorba de fapt de un Sistem care stapaneste Romania . Si noi traim aici...."

Galerie Foto

ponta1-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009979 (s)