News Flash:

Ludovic Orban si-a depus candidatura pentru sefia PNL

15 Mai 2017
941 Vizualizari | 0 Comentarii
orban
Ludovic Orban si-a depus luni motiunea pentru candidatura sa la presedintia PNL, precizand ca se "bate pentru promovarea ideilor de libertate si democratie imediat de dupa Revolutie".
"Oficial mi-am depus candidatura la functia de presedinte al PNL. Am depus proiectul de motiune cu numele Partidul National Liberal, Forta Dreptei. Am alaturi de mine o echipa de oameni seriosi, de caracter, puternici, oameni care au reusit in competitiile electorale, oameni care fac cinste PNL. Sunt un om credincios, imi iubesc familia, imi iubesc tara, sunt un liberal convins, un liberal pana in maduva oaselor. Ma bat pentru promovarea ideilor de libertate si democratie imediat de dupa Revolutie. Nu am dat inapoi in nicio batalie, niciodata nu am fugit de pe campul de lupta", a declarat Ludovic Orban.
Orban a declarat ca are ca prioritate o transformare a administratiei publice in "partener al cetateanului" si sa intareasca autonomia locala.
"Vrem sa transformam administratia nu intr-un dusman, ci intr-un partener al cetateanului. Avem ca obiectiv sa intarim autonomia locala, sa permitem aplicarea principiului subsidiaritatii, sa permitem oamenilor alesi la nivel local sa puna in practica proiectele de dezvoltare a comunitatilor locale. Ne batem pentru afirmarea natiunii romane in lume. Ca echipa, suntem convinsi ca PNL are capacitatea de a recastiga increderea partii civilizate, partii educate, partii dinamice din electoratul roman si suntem convinsi ca o natiune puternica nu se poate bizui decat pe cetateni puternici, pe oameni care traiesc pe propriile picioare, pe oameni care traiesc din munca lor, din afacerea lor, din fructificarea proprietatii pe care o detin, din abilitatile si talentele pe care le au", a mai declarat Ludovic Orban. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012546 (s)