News Flash:

Mutarea ambasadei la Ierusalim. Horodniceanu, noi date despre plangerea impotriva premierului Dancila

26 Iunie 2018
749 Vizualizari | 0 Comentarii
06 dancila lib 465x390

Procurorul-sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a anuntat, marti, ca plangerea depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila este in lucru, precizand ca inca nu au venit informatiile solicitate de la SRI.
"Este in lucru. Stiu ca s-au facut solicitari, exact cum va spuneam, pe data de 6 iunie si asteptam rezultatele", a declarat Daniel Horodniceanu.

Intrebat daca au venit raspunsurile de la Serviciul Roman de Informatii, Daniel Horodniceanu a raspuns negativ. "Nu au venit, nu. Din ce stiu eu nu, dar trebuie verificat".

La inceputul lunii iunie, procurorul-sef DIICOT anunta ca, in dosarul privind plangerea depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, nu a fost inceputa urmarirea nici pentru fapte.


In plangere, liderul PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe Liviu Dragnea si pe premierul Viorica Dancila de „difuzarea de informatii cu caracter secret, uzurparea de functie si refuzul de informare a Presedintelui Romaniei" in cazul memorandumului privind mutarea Ambasadei Israelului.


ludovic orban viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008269 (s)