News Flash:

BATRAN omorat in bataie de chiriasul care trebuia sa il ingrijeasca

26 Iunie 2018
832 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1

Un barbat in varsta de 82 de ani, din Medgidia, judetul Constanta, a murit, dupa ce a fost batut de cel pe care il gazduia si care se angajase ca o sa il ingrijeasca la batranete. Agresorul a fost retinut, iar marti va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.
Potrivit politistilor constanteni, incidentul s-a petrecut in urma cu aproape doua saptamani, in casa barbatului de 82 de ani. Chiriasul sau, un barbat de 31 de ani, Marius Pocovnicu, l-a batut crunt, pe fondul unui conflict spontan.

Politistii spun ca Pocovnicu, impreuna cu concubina sa ar fi trebuit sa aiba grija de batran, dar in 13 iunie, acesta s-ar fi enervat intrucat batranul ar fi amenintat ca-i da afara din casa, astfel ca l-a batut pe proprietarul casei, provocandu-i rani grave.

„Persoana a fost internata in spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ulterior, la data de 24 iunie, aceasta a decedat”, au precizat politistii constanteni.
Politistii Serviciului Investigatii Criminale al IPJ Constanta, sub coordonarea procurorului de caz, l-au retinut, luni seara, pe chiriasul bataus pentru 24 de ore, iar marti el va fi prezentat unei instante a Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva, acuzat fiind de savarsirea infractiunii de omor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005180 (s)