News Flash:

Iohannis amana din nou raspunsul ce o vizeaza pe Kovesi

26 Iunie 2018
789 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis4

Presedintele Klaus Iohannis a evitat sa anunte, marti dimineata, ce va face cu privire la decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi, asa cum a cerut Curtea Constitutionala, sustinand ca il intereseaza prea putin criticile aduse de Liviu Dragnea in acest sens.
"Astazi mai mult despre biciclete si unitate, decat pentru altceva. Saptamana trecuta s-a terminat cu bine, multumesc", a declarat Klaus Iohannis, intrebat fiind ce decizie a luat cu privire la decretul de revocare a sefei DNA si daca s-a terminat saptamana de lectura.

Cat priveste declaratiile lui Liviu Dragnea cu privire la o posibila suspendare a sefului statului, deoarece a intarziat nepermis de mult in luarea deciziei, Iohannis a raspuns: "Sincer, nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui",a mai spus presedintele.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca nu este exclusa suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. "Nu este exclusa (n.r.: suspendarea presedintelui) pentru ca deja a stat neconstitutional de mult si nepermis de mult. Jocul cu <<sa mai citim>> e o bataie de joc la adresa CCR. A intarziat foarte mult", a afirmat Liviu Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004791 (s)