News Flash:

Elevii de aur ai Timisului au fost premiati

15 Iunie 2017
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
Elevi olimpici timisoreni
Aproximativ 140 de copii, alaturi de profesorii care i-au pregatit, au fost premiati, miercuri, la Filarmonica Banatului din Timisoara. Maratonul Inteligentei este evenimentul, aflat la prima editie, in care elevii cu rezultate deosebite din Timis au fost rasplatiti pentru performantele lor.
Nu mai putin de 140 de elevi si tot atatia profesori au fost premiati miercuri seara, la Filarmonica Banatului. Este vorba despre olimpici, elevi care au obtinut rezultate exceptionale la competitiile la care au participat de-a lungul anului, scrie tion.ro.
Daca, de obicei, un premiu oferit de Ministerul Educatiei pentru un elev cu astfel de performante ajungea la 150 de lei, acum, la acest eveniment, elevii cu rezultate deosebite (premiul I) au primit fiecare 1.100 de lei, premiul II – 900 de lei, premiul III – 700 de lei, si mentiuni de cate 500 de lei. Profesorii au primit o suma putin mai mica decat elevii, dar tot consistenta.
Evenimentul a fost organizat de Mitropolia Banatului, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Consiliul Judetean Timis si Fundatia Art Media. De altfel, Fundatia Art Media este cea care, de 15 ani, a organizat un astfel de eveniment pentru premierea olimpicilor din Timis.

maratonul inteligentei mitropolia banatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006115 (s)