News Flash:

Biciclistii, luati in vizor de politisti! 250 de euro amenda pentru cei care biciclesc in zonele pietonale

13 Iunie 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclist trafic
Biciclisti, nu uitati ca nu aveti voie sa pedalati prin zona centrala a orasului, pe strazile pietonale! Politistii locali sustin ca au trecut deja la amenzi, cele maxime fiind de 1.160 de lei, putin peste 250 de euro. In ultima perioada, 65 de biciclisti au ramas cu portofelele goale. Se poate pedala doar pe zece strazi pietonale in centrul istoric.
Peste 800 de biciclisti care au indraznit sa pedaleze pe strazile pietonale s-au ales cu amenzi in cursul anului trecut. Oamenii legii sunt cu ochii pe biciclistii care ii deranjeaza pe pietoni si ameninta cu sanctiuni usturatoare, intre 870 si 1.160 de lei, scrie tion.ro.
„Politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera atrag din nou atentia persoanelor care se deplaseaza cu bicicletele ca este interzisa circulatia acestora in zona centrala a municipiului, unde sunt amplasate indicatoare rutiere in acest sens, cu atat mai mult cu cat odata cu incalzirea vremii a crescut numarul celor depistati circuland cu bicicletele in Piata Victoriei, Libertatii, Unirii si pe strazile pietonale unde acest lucru nu este permis. Potrivit OUG 195/2002, art. 161, se interzice conducatorilor de biciclete sa circule pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatoare care le restrictioneaza accesul. In ultima perioada au fost aplicate in zona centrala un numar de 65 sanctiuni contraventionale biciclistilor”, transmit reprezentantii Politiei Locale.
Oamenii legii sustin ca i-au amendat si pe soferii care au oprit si stationat in zona centrala, 367 de conducatori auto fiind sanctionati.

biciclisti centrul istoric biciclisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005828 (s)