News Flash:

Sistemul care conecteaza bancile la baza de date ANAF, nefunctional. Cei care vor credite trebuie sa aduca adeverinte

14 Iunie 2017
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
finante1
Sistemul informatic care conecteaza bancile la baza de date ANAF nu mai functioneaza, pentru ca din 12 iunie se desfasoara lucrari de mentenanta. Fiscul recomanda solicitantilor de credite sa aduca adeverinte de la angajator, pana la remedierea situatiei.
Din data de 8 iunie 2017, sistemul informatic care leaga bancile de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in baza caruia institutiile bancare pot verifica veniturile unui solicitant de credit, nu mai functioneaza. Reprezentantii ANAF au raspuns Mediafax ca "poate fi o problema de ore sau de zile" pana cand situatia va fi remediata.
ANAF recomanda ca pana atunci solicitantii de credite sa aduca adeverinte de la angajator, asa cum s-a procedat anterior.
"Din data de 12 iunie se desfasoara lucrari de mentenanta la nivelul sistemului informatic al ANAF. Aceste lucrari vor fi finalizate in cel mai scurt timp posibil. In ceea ce priveste raportarea catre banci a veniturilor persoanelor care solicita credite vor fi aplicate prevederile legale referitoare la eliberarea adeverintelor de venit la solicitarea beneficiarului sau a institutiilor bancare", se arata in raspunsul ANAF.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006114 (s)