News Flash:

Doliu la Rasnov, in ziua înmormantarii alpinistei Dor Geta Popescu

26 Aprilie 2017
1545 Vizualizari | 0 Comentarii
Dor Geta Popescu
Steagurile vor fi coborate in berna miercuri, la Rasnov, in ziua inmormantarii alpinistei Dor Geta Popescu, care a decedat sambata, in Masivul Retezat, fiind surprinsa de o avalansa.
„Toate steagurile de pe institutiile publice vor fi coborate miercuri, in berna, in memoria alpinistei Dor Geta Popescu. De asemenea, toate manifestarile publice programate a se desfasura astazi vor fi anulate, potrivit hotararii sedintei Consiliului Local Rasnov, care s-a desfasurat luni seara”, a declarat, pentru Agerpres, viceprimarul orasului, Liviu Butnariu.
Sursa citata a precizat ca titlul de Cetatean de Onoare al orasului Rasnov va fi acordat dupa perioada de doliu de 40 de zile.
Sicriul cu corpul neinsufletit a fost depus, luni seara, la capela Bisericii „Sf. Nicolae” din Rasnov, urmand ca miercuri, incepand cu ora 14,00 sa aiba loc inmormantarea la cimitirul din oras.
Dor Geta Popescu (14 ani) a decedat sambata intr-o avalansa produsa in Masivul Retezat, unde se afla intr-un grup de sapte persoane. In aceeasi avalansa a murit si Erik Gulacsi (12 ani). Digi24.ro

steagurile rasnov masivul retezat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008339 (s)