News Flash:

Atenție!

Alimentarea cu gaze naturale, sistată temporar pe mai multe străzi din cartierul Lipovei din Timișoara

23 Aprilie 2024
126 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto banatulazi ro


Pentru a conecta conducte noi la sistemul de distribuție, Delgaz Grid va întrerupe temporar alimentarea cu gaze naturale în cartierul Lipovei din Timișoara, în două etape: marți, 23 aprilie, și miercuri, 24 aprilie, între orele 9:00 și 20:00.

În prima etapă, programată pentru marți, 23 aprilie, vor fi afectate următoarele străzi: Holdelor, Silistra, Martir Gheorghe Nuțu Ioțcovici, Verde, Martir Gabriela Tako și Martir Alexandru Gramma.

A doua etapă, planificată pentru miercuri, 24 aprilie, va afecta următoarele străzi: Silistra, Stuparilor, Pisa, Martir Conciatu, Lucerna, Martir Maria Andrei și Ion Ionescu de la Brad.

Consumatorii sunt rugați să închidă toate focurile și să supravegheze modul de ardere a gazelor timp de 30 de minute după reluarea distribuției. În cazul detectării mirosului specific de gaz, se solicită consumatorilor să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre următoarele numere de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Delgaz Grid își exprimă regretul pentru disconfortul creat și le mulțumește clienților pentru înțelegere.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006590 (s)