News Flash:

VIDEO - ACCIDENT INGROZITOR! Parintii au coborat din masina sa faca un selfie in lanul de rapita si au lasat copiii in masina trasa pe dreapta. Minorul de 3 ani a tasnit in drum si a fost spulberat de o masina!

25 Aprilie 2017
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
accident rapita
Accident teribil in Teleorman. Se demonstreaza inca o data ca atunci cand vrei sa iti faci un selfie trebuie sa iei in calcul toate riscurile. De data asta, victima a cazut un copil de trei ani. El a fost spulberat de o masina.
La iesirea din comuna Voievoda, spre localitatea Piatra, in judetul Teleorman lanul de rapita inflorita s-a dovedit o atractie irezistibila pentru o familie care si-a dorit o amintire de neuitat.
Parintii au coborat din masina pentru a-si face cateva fotografii si au lasat copii in masina. Martorii spun ca, cel mic, de trei ani, a iesit din masina sa mearga la parinti.
Ajuns pe sosea, un autoturism l-a lovit in plin si l-a aruncat la zeci de metri de locul impactului. Medicii de la Serviciul de Ambulanta Teleorman au solicitat prezenta unui elicopter SMURD. Dupa zeci de minute de resuscitare, echipajul SMURD a declarat decesul copilului.

Galerie Video


voievoda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004820 (s)