News Flash:

VIDEO - Descinderi in Hunedoara la persoane banuite de trafic international cu hasis, dupa ce acestea au transportat drogurile in casete, in stomac

26 Aprilie 2017
950 Vizualizari | 0 Comentarii
PERCHEZITII la Primaria Slobozia
Politistii din Hunedoara au facut trei perchezitii la persoane suspectate de trafic international de droguri, dupa ce acestea au transportat droguri in casete pe care le-au inghitit, suspectii fiind depistati de catre medicii din Cluj- Napoca, pe aeroport.
Potrivit unui comunicat de presa, de marti, al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurii DIICOT din Hunedoara au descins la membrii unei grupari infractionale, banuite ca ar fi introdus hasis in tara, sub forma de colete sau prin ingerare, pe care l-ar fi comercializat unor consumatori.
Politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii Biroului Teritorial Hunedoara al D.I.I.C.O.T. au facut perchezitii domiciliare in Hunedoara, Simeria si Deva.
Perchezitiile vizeaza un grup de persoane suspectate de trafic international de droguri de risc , si anume hasis.  
”Investigatiile au relevat faptul ca, unii dintre cei implicati s-ar fi aprovizionat cu hasis din Spania, Maroc si Malaga, introducand drogurile in tara sub forma de colete sau prin ingerare de casete, pe care le-ar fi comercializat in judetul Hunedoara. In 14 aprilie, cand membrii gruparii au ajuns in tara, in urma unui control efectuat de catre medicii de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenta Cluj, pe Aeroportul Cluj-Napoca, s-a constatat ca unul dintre ei avea in stomac o cantitate de hasis sub forma de casete”, se arata in comunicat.
La sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Hunedoara, au fost aduse pentru audieri patru persoane suspectate si patru martori.
News.ro

Galerie Video