News Flash:

Credit de 112 milioane de lei contractat de Primaria Timisoara. Vezi pentru ce investitii

8 Martie 2014
690 Vizualizari | 0 Comentarii
Primăria Timişoara a obținut un împrumut de 112 milioane lei de la IFC – Banca Mondială pentru dezvoltarea infrastructurii.
Banii vor ajuta Timişoara să cofinanţeze proiectele care sunt deja susţinute de Uniunea Europeană, printre care se numără îmbunătăţiri în sectoare precum transport, termoficare, reînnoire urbană şi infrastructură socială. Totodată, sprijinul acordat întreprinderilor mici şi mijlocii este destinat modernizării sistemelor şi serviciilor informatice municipale.
”Scopul împrumutului este de a cofinanţa  proiectele europene dezvoltate de municipalitate prin intermediul unei structuri financiare cat mai eficiente și adecvate. Suntem bucuroși că am reușit atragerea langă noi a unei instituţii financiare de anvergură cum este IFC cu care dorim să cooperăm cat mai bine pentru devoltarea Timişoarei, municipiu recent premiat de prestigioasa revistă Forbes drept cel mai dinamic oraş din Romania. A fost o muncă susţinută pentru găsirea celei mai bune formule și vreau să mulţumesc tuturor celor implicaţi”, a declarat Nicolae Robu.

Creditul a fost luat pe o perioadă de 12 ani.
„Durata de creditare este de 12 ani, rambursarea începe după o perioadă de graţie de 2 ani, dobanda este fixă și are o valoare calculată în funcţie de rata swap LIBOR 6 luni”, a explicat Valentin Miron, președinte VMB Partners S.A. 
Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, acesta este al doilea împrumut acordat pentru a susţine, împreună cu Uniunea Europeană, investiţiile în infrastructura din Romania. Pentrutimisoara.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014945 (s)