News Flash:

Timisoara intra in reabilitare. Vezi care sunt zonele vizate

6 Martie 2014
1129 Vizualizari | 0 Comentarii

Peste 12 străzi din Timişoara vor intra în reabilitare în următoarele zile. Pe unele va fi pentru prima dată turnat asfalt. Autorităţile locale au semnat ordinele de începere a lucrărilor.

Astfel, vor avea loc lucrări de investiţii în zona Câmpului, pe străzile Ion Luca Bănăţeanu, Aurelia Fătu Răduţu, Liviu Tempea şi Vasile Creţu, în zona Petuniei – Magnoliei, pe strada Gladiolelor şi pe Gheorghe Cotoşman.

Potrivit reprezentanților Primăriei, carosabilul urmează să fie refăcut pe o lungime totală de aproximativ 3,5 kilometri.

„Astăzi (n.r. marți) s-a predat amplasamentul pentru această amenajare. Valoare lucrărilor este de două milioane cincizeci și cinci de mii o sută patruzeci și opt de lei. Este vorba de zona Câmpului cu strada Căprioarei și Levănțicăi. Avem 254 metri pe Liviu Tempe, 261 metri pe Aurelia Fătu Răduţu si 291 metri pe strada Vasile Creţu. S-a dat ordin de începere a lucrărilor în Ciarda Roșie, este o zonă care avea mare nevoie de intervenție”, spune viceprimarul Dan Diaconu.

Pentru lucrările de pe strada Gladiolelor, amplasamentul va fi predat în cursul săptămânii viitoare.

„Strada Gladiolelor, cu acces din 1 Decembrie, are 125 de metri. Valoarea lucrărilor este de 318.000 de lei”. A fost intens cerută de către Consiliul consultativ de cartier din zona Stadion şi de către locatari”, adaugă viceprimarul.

Tot în aceste zile se va trece şi la plombarea gropilor apărute în asfalt pe perioada sezonului rece. Săptămâna viitoare va fi predat amplasamentul şi pentru începerea lucrărilor de pe strada Gheorghe Cotoşman din Fratelia, cuprinsă între străzile Mureş şi Musicescu, pe o lungime de 354 de metri. Aici, valoarea lucrărilor este de 750.000 de lei. Pentrutimisoara.ro


dan diaconu strada gladiolelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042676 (s)