News Flash:

Drumul spre Aeroportul Timisoara va avea patru benzi. Cat costa investitia

7 Martie 2014
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Consilierii judeteni din Timis au aprobat intr-o sedinta extraordinara largirea drumului care leaga orasul de Aeroport, la patru benzi. In acest fel va fi fluidizata circulatia rutiera. Mai ales ca drumul face legatura si cu centura de nord a orasului. Valoarea totala a proiectului este de 3,8 milioane de euro, iar durata de realizare este de 9 luni. Teoretic, avand in vedere ca banii au fost aprobati, lucrarea ar putea incepe zilele acestea.

Consilierii judeteni spun ca largirea la patru benzi a acestui drum a fost necesara, mai ales avand in vedere ca accesele la societatile comerciale de la marginea drumului nu sunt amenajate. De asemenea, dispozitivele de scurgere si evacuare a apelor sunt intr-o stare necorespunzatoare, iar elementele de siguranta rutiera necesita revizuiri si completari.

Proiectul este unul mai vechi al Consiliului Judetean Timis, insa banii au fost mereu veriga lipsa. In acest proiect, la iesirea din aerogara urmeaza sa fie amplasat un panou de informare, iar iluminatul public va fi, de asemenea, schimbat pe acest tronson. Opiniatimisoarei.ro


aeroport
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 22 queries | Mysql time :0.043616 (s)