News Flash:

Suplimente intraworkout eficiente

22 Noiembrie 2019
1166 Vizualizari | 0 Comentarii

Produsele din selecția noastră de suplimente nutritive intra workout sunt bazate pe formule inovatoare, destinate sportivilor care trebuie să facă față unor antrenamente intense. Pentru a-ți maximiza rezultatele la sală, poți comanda online BCAA Explode, Carbo Nox, precum și alte produse intra-workout de la FIT4PRO.

BCAA XPLODE Powder este un produs care se va ridica la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.  Este disponibil în trei arome: lămâie, portocală și ananas. Oferă o solubilitate excelentă datorită Aminoacizilor BCAA super-micronizați farmaceutic. Aminoacizii din BCAA Xplode® se absorb foarte repede și pot fi folosiți în procesele anabolice și energetice.  

Cyclo Energy Pro este un nou produs marca Victory Endurance ce oferă un boost instant de energie. odusul se bazează exclusiv pe Cluster Dextrin®, o dextrină ciclică puternic ramificată. Este ideal pentru antrenamente de lungă durată pentru rata excelentă de asimilare.

Nuevo Nitro Energy Drink este o nouă băutură izotonică care extinde gama de produse Victory Endurance.  Pe lângă faptul că furnizează săruri minerale, proteine cu aminoacizi esențiali și carbohidrați de ultimă generație care îmbunătățesc hidratarea sportivului, conține extracte de plante care favorizează efortul fizic.

Produsele FIT4PRO sunt rezultatul a peste 40 de ani de experiență în domeniu. Rețeta unică a fiecărui produs și materiile prime atent selecționate vă oferă garanția unor rezultate excelente.

Galerie Foto

Picture2.png
fit4pro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005800 (s)